Familjeföretaget Casabella grundades i USA för mer än 28 år sedan. Företaget har idag en stark marknadsnärvaro i USA och är även etablerat i Sydamerika, Asien, Storbritannien, Tyskland, Italien och Skandinavien. Huvudkontoret för Casabella Scandinavia är beläget i Göteborg.

Casabellas affärsidé är att skapa och ta fram produkter som står för en snygg design, hög kvalitét och en hög grad av funktionalitet. För att lyckas med detta lägger man på huvudkontoret i New York betydande resurser på att analysera vardagssysslor för att på så sätt kunna ta fram ergonomiskt och unikt designade produkter som är enkla och roliga att använda. Produkterna är indelande i tre huvudkategorier som består utav städ, kök och badrum. Produkterna går att köpa online på hemsidan alternativt i butik hos våra återförsäljare.

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Casabellas fantastiska produkter eller har du övriga frågor – tveka inte på att kontakta oss – vilket enklast görs via kontaktsidan. Passa även på att spana in våra videoklipp som presenterar och demonstrerar flera av Casabellas produkter.

 

Team Casabella